Chukwu ga Molde solid utgangspunkt

Daniel Chima Chukwus scoring kan vise seg å bli gull verdt for Molde, som fikk med seg 1-0 fra onsdagens bortekamp mot Sligo Rovers i mesterligakvalifiseringen.

Seieren gjør at Ole Gunnar Solskjærs mannskap har et glimrende utgangspunkt før returkampen hjemme i Molde neste uke. Chukwus scoring kom like før pause etter at gjestene hadde dominert mot irske Sligo.

Foran 3840 tilskuere på Sligos hjemmebane var det Molde som kom best i gang. Mens gjestene var kompakte rundt egen 16-meter, etterlyste Solskjær fra sidelinjen avslutninger

Det skulle han få. Chukwu skjøt like over etter 26 minutter, mens Aliou Coly ble stoppet da han kom alene med keeper Gary Rogers to minutter senere.

I det 39. minuttet fikk Chukwu spilt Jo Inge Berget igjennom etter at Evan McMillan ga bort ballen på egen halvdel, men angrepskollegaen skjøt i stolpen. Bare tre minutter senere kom den forløsende scoringen: McMillan rotet det til igjen da han forsøkte å klarere ballen med et brassespark. Nevnte Chukwu lot seg ikke be to ganger, kom seg fri og satte ballen i mål.

Vegard Forren ble klar for europacup tirsdag og gikk rett inn i Molde-forsvaret etter et halvår nesten uten kamptrening. Rapportene fra Irland tyder på at den hjemvendte englandsproffen var solid og bidro til at Molde holdt nullen kampen ut. (©NTB)