Cavani sikret Napoli-seier i sluttminuttene

Napoli er bare tre poeng bak serieleder Juventus etter at Édinson Cavani scoret vinnermålet fem minutter før slutt i søndagens 2-1-seier borte mot Parma i italiensk serie A.

Uruguayaneren driblet seg forbi Parma-keeper Antonio Mirant og satte ballen i nettmaskene. Det var Cavanis 18. seriemål denne sesongen og sendte Napoli opp til annenplassen. Søritalienerne tok dermed innpå Juventus, som dagen før bare klarte 1-1 hjemme mot bunnlaget Genoa.

Marek Hamsik tok Napoli i føringen med en scoring etter 20 minutter. Det var en livlig første omgang i Parma der begge lag kunne scoret mange mål. Vertene fikk flere forsøk reddet på målstreken, mens Cavani kom til en stor sjanse med hodet.

Kvarteret før slutt var Napoli-kaptein Paolo Cannavaro uheldig og gjorde selvmål. Parma var før kampen ubeseiret på hjemmebane denne sesongen, men i sluttminuttene sørget Cavani for klubbens første hjemmetap.

Stephan El Shaarawy fortsetter å storspille for et Milan-lag i dytten. Søndag ble han matchvinner i 1-0-seieren borte mot Atalanta.

Seieren tok Milan opp til femteplassen i serie A. Milano-klubben er ubeseiret på sine fem siste oppgjør og har kun tapt to kamper siden slutten av oktober. (©NTB)