Carlsen feiret med pokerlag

Festmiddag og pokerlag. Slik feiret Magnus Carlsen at han var blitt den nye verdensmesteren i sjakk. Han var fortsatt spillesugen etter seiersmiddagen.

Men sjakkbrettet ble byttet ut med spillkort og noen skikkelige omganger poker etter at middagen på den indiske restauranten på hotellet var unnagjort. Den nybakte verdensmesteren var i strålende humør og deltok med liv og lyst i kortspillet til langt ut på morgenkvisten.

Først brukte han nesten fem timer på å smadre Vishy Anand og overta VM-tittelen hans. Deretter ble han kastet i bassenget, før Team Carlsen samlet seg rundt pokerbordet. Iom det ble seier på den nye sjakkmesteren også der, sier ikke historiene noe om.

Gleden han spontant utviste etter dukkerten i hotellbassenget, kan tyde på at det ga ham en oppkvikker, for Carlsen kom til overflaten jublende og med armene i været.

For de tilstedeværende journalistene var synet av en smilende, dryppvåt Magnus et kjærkomment brudd med den kontrollerte og korrekte Carlsen som hadde opptrådt på de elleve forutgående pressekonferansene.

Espen Agdestein hadde fortsatt ikke snakket med Carlsen da NTB møtte manageren i lobbyen på Hyatt Regency hotell i Chennai klokken tre på ettermiddagen lørdag. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2