Canadiens på topp igjen

Montreal Canadiens slo New York Rangers 3-0 i NHL lørdag og er tilbake på tabelltopp i Eastern Conference.

Alex Galchenyuk, Erik Cole og danske Lars Eller scoret målene, alle i 2. periode, og hver av dem hadde også en assist. Carey Price trengte bare å redde 17 skudd for å holde buret rent for annen gang denne sesongen. Det er fjerde gang på de fem siste kampene at Montreal har holdt motstanderen til færre enn 20 skudd.

– Vi snakket om det før kampen. Vi har en krevende stil, men vi vil være vanskelige å spille mot. Gutta gjorde en flott jobb igjen, sa trener Michel Therrien.

For Rangers, som er utenfor sluttspillplass, var det en tung kveld. Backene Ryan McDonough og Dan Girardi måtte begge gi seg med skader.

For Alex Ovetsjkin og hans Washington Capitals var lørdagen en etterlengtet opptur. Den russiske superstjernen noterte hattrick for første gang på over to år da New Jersey Devils ble slått 5-1. Seieren løftet Capitals fra sisteplass i Eastern Conference.

– Trenerens tillit har betydd mye for meg, sa Ovetsjkin. For bare noen dager siden klaget han til trener Adam Oates at pucken ikke ville i nettet for ham. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2