Bryant tar to nye Lakers-år

Basketballstjernen Kobe Bryant varmet mandag Los Angeles Lakers-fansens hjerter ved å forlenge sin kontrakt med NBA-laget med to nye år.

Det ble ikke avslørt hvor mye Bryant vil tjene de neste to sesongene. Lakers-leder Mitch Kupchak uttalte at kontraktsforlengelsen betyr at 35-åringen vil avslutte NBA-karrieren i klubben.

– Vi har sagt hele veien at vi ønsket å få Kobe til å avslutte karrieren som en «Laker». Dette burde sørge for at det skjer, sa han.

– Å spille 20 sesonger i NBA for samme lag er enestående og litt av en prestasjon. Det viktigste er likevel at vi har sikret at en av verdens beste spillere blir i klubben. Han kommer til å gi oss utmerket spill og mye glede i årene som kommer, la Kupchak til.

Bryant, som for tiden er ute med en akillesskade, kom til Lakers i 1996. Der har han utviklet seg til en av basketballhistoriens største spillere.

Los Angeles-laget har vunnet fem NBA-mesterskap med 35-åringen i klubben. Bryant har vært på seriens stjernelag 15 ganger og er nummer fire på scoringslisten gjennom alle tider. I tillegg har han vunnet to OL-gull med USA. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2