Bruyneel vil slåss mot dopinganklager

Johan Bruyneel, Lance Armstrongs tidligere mentor og lagleder, sier han vil slåss mot dopinganklagene som er fremmet mot ham.

Den tidligere laglederen til Armstrong fikk hard medfart i den 1000 sider lange rapporten Det amerikanske antidopingbyrået (USADA) la fram for en uke siden. Der ble det slått fast at Lance Armstrong var dopet i alle de sju årene han vant Tour de France sammenlagt.

Bruyneel, som var lagleder og mentor for Armstrong i denne perioden, får også mye ansvar for å ha lagt til rette for dopingen, men Bruyneel vil ikke gi seg uten kamp.

– Jeg kommer til å slåss mot de anklagene som er rettet mot meg så lenge jeg mener jeg kan få en rettferdig behandling av saken min, sier belgieren. Han er innstilt på å forfølge saken så lenge han kan.

– Nå venter jeg på en høring for en voldgiftsrett i denne saken, og jeg kommer ikke til å gi ytterligere kommentar før den høringen er unnagjort, sier Johan Bruyneel.

Han velger en helt annen taktikk enn Armstrong, som har valgt ikke å kjempe videre mot den rapporten som USADA har lagt fram. (©NTB) (©NTB)

Mer innhold fra TV 2