Broncos stoppet Chiefs

Peyton Manning og hans Denver Broncos påførte Kansas City Chiefs sesongens første tap med 27-17 i søndagens storkamp i NFL.

På forhånd ble det snakket mye om Mannings vonde ankel, men hjemmelagets blokkeringsspillere beskyttet ham i den grad at ingen Chiefs-spiller greide å legge en hånd på ham. Manning kastet en touchdownpasning, mens Montee Ball løp inn to sekspoengere til.

– Beskyttelsen var fantastisk: Jeg er veldig stolt av gutta foran meg, sa Manning.

Chiefs vant sine ni første kamper i sesongen, men tapet gjorde at avdelingsrival Broncos gikk forbi. Begge har ni seirer og ett tap.

Mens storkampen i Denver fikk mest oppmerksomhet på forhånd, stjal kampen mellom Chicago Bears og Baltimore Ravens overskrifter da den måtte avbrytes i to timer på grunn av dødsstormen som rammet Midtvesten.

Publikum fikk beskjed om å forlate tribunene og søke ly i de tildekte delene av stadion da stormen hamret løs på Chicago. Bears lå under 0-10 da kampen ble stoppet, men belønnet hjemmefansen som holdt ut ved å vende til 23-20-seier etter forlengning. Robbie Goulds tredje trepoengspark for dagen avgjorde. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2