Brann kapret poeng i Sandnes

Christian Gytkjær og Kim Ojo ble tomålsscorere for hvert sitt lag da Sandnes Ulf og Brann spilte 3-3 i eliteserien fotball søndag.

En stund så det ut til at et skadeutsatt Ulf-lag skulle berge alle tre poengene, men Ojo fikk utlignet for annen gang ni minutter før slutt. Nigerianeren puttet to relativt enkle mål og er oppe i ti eliteseriescoringer i 2012.

Det skjedde etter at Brann hadde tatt en tidlig ledelse, mens Gytkjærs to scoringer vendte kampen til 2-1-ledelse for vertene. I en spennende annen omgang ble det scoret fire mål, og begge lag, særlig Sandnes Ulf, hadde sjanser til å avgjøre kampen.

Vertene stilte med seks mann på skadelisten og noen småplagede spillere mot Brann. De fikk en umiddelbar kalddusj da Chukwuma «Bentley» Akabueze satte inn 1-0 etter fire minutter. Fredrik Haugen prøvde seg først på en volley etter et innlegg fra høyre, men ballen ble blokkert. Midtbanemannen fikk en ny sjanse og serverte Bentley, som sendte gjestene i ledelsen fra kort hold.

Med et tigersprang fikk Piotr Leciejewski avverget Christian Gytkjærs frisparkforsøk etter 31 minutter, men en stund senere fikk dansken revansj. Sandnes Ulf-spissen kom alene med keeperen etter at Markus Jonsson feilet i forsvar og utlignet sikkert.

Gytkjær scoret igjen fra 17 meter i det 56. minuttet, mens en keepertabbe av Aslak Falch ga Ojo en meget lett jobb med å utligne sju minutter senere. Deretter scoret Fredrik Torsteinbø, trolig fra offsideposisjon, for vertene, før Ojo ordnet ett poeng. (©NTB)