Brækhus utfordrer Holm til gigantoppgjør

Cecilia Brækhus er lei av at det aldri blir storkamp mot Holly Holm. Den norske boksedronningen krever at Holm stiller til kamp i Las Vegas neste år.

Brækhus sendte torsdag ut en pressemelding. Samme dag la hun ut en video i sosiale medier hvor hun krever match mot amerikanske Holm.

– Nå er det nok prat. Det har vært nok «fram-og-tilbake». Jeg vil bare ha denne kampen, og jeg vil ha den i 2013, sier Cecilia Brækhus.

I videoen bruker Brækhus bilder fra kampen der Holm ble knocket av franske Anne-Sophie Mathis i desember i fjor. Brækhus slo samme Mathis i september i år.

– Hovedbudskapet mitt er at jeg vil ha Holm i ringen. Jeg vil ha denne kampen, og jeg vil avgjøre en gang for alle hvem som er verdens beste kvinnelige bokser – uansett vektklasse, sier Brækhus.

31-åringen er ikke sikker på at Holm ønsker å stille opp. – Jeg håper i hvert fall at hun har guts nok til å stille. Først og fremst ville dette blitt en kamp mellom verdens to beste kvinnelige boksere. Det ville blitt et gigantoppgjør og ingen lett kamp for noen av oss. Men det er nettopp derfor denne kampen bør komme for det er slike kamper publikum vil ha; de beste mot de beste, sier Brækhus. (©NTB) (©NTB)

Mer innhold fra TV 2