Blodig Marquez slo ut Pacquiao

Blodig og forslått samlet Juan Manuel Marquez seg og slo ut bokselegenden Manny Pacquiao i lørdagens storkamp i weltervekt i Las Vegas.

39-årige Marquez pådro seg nesebrudd og trolig hjernerystelse i møtet med Pacquiaos knallharde slag, men ett sekund før slutt i sjette runde fikk han full treff med en høyre som traff filippineren midt i ansiktet. «Pac-Man» falt i gulvet med ansiktet først.

– Det føles flott å ha avgjort kampen uten å levne noen tvil. Jeg kontret ham ut. Han prøvde veldig mange slag, men han misset, og det åpnet for kontringer. Det var slik jeg avgjorde, sa Marquez, som i fjerde forsøk slo Pacquiao for første gang.

Mexicaneren har hevdet at han burde vunnet de tre tidligere kampene, selv om to endte med Pacquiao-seier og en uavgjort.

På Filippinene er folk i sjokk etter at landets største idrettshelt fikk sitt annet strake tap. Nå spekuleres det i om Pacquiaos strålende karriere kan være over. Han er den eneste med VM-tittel i åtte vektklasser, og han har av mange vært regnet som verdens beste bokser uansett vektklasse.

– Jeg ble truffet av et slag jeg ikke så, sa Pacquiao, som etter nedslagningen lå under tauene noen minutter før han ble hjulpet på beina. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2