Bjørgen og Johaug sa nei til TV-serie

TV-serien om Petter Northug fanger seernes interesse, men både Marit Bjørgen og Therese Johaug har takket nei til lignende dokumentarer.

– Jeg fikk et tilbud for to år siden, men vi kom ikke så langt som å diskutere hva det skulle inneholde. Jeg følte at jeg ville ha fokus på å gå fort på ski og gjøre den jobben som kreves for det, sier Marit Bjørgen til Adresseavisen.

– Jeg har fått flere forskjellige tilbud. Noen har jeg sagt nei til og noen er jeg avventende til. Det handler om totalbelastning. Man skal ha folk rundt seg hele tiden. Neste år går jeg inn i en OL-sesong og da er det viktig å skjerme seg selv, sier Johaug til Adresseavisen.

Kvinnenes landslagstrener Egil Kristiansen sier han vil sette ned foten for resten av landslaget dersom Johaug senere skulle si ja til å delta i en TV-serie.

– Årsaken er at jeg har et helt lag å forholde meg til og hvis vi hele tiden skal ha med folk med kamera, vil det ha innvirkning på laget. Det ønsker ikke jeg. Jeg vet at mange ikke liker å ha kameraer rundt seg hele tiden og min jobb er å ta vare på alle, sier Kristiansen. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2