Bieler vant i Kasakhstan

Østerrikeren Christoph Bieler forsvarte ledelsen fra hopprennet og vant søndagens B-pregede verdenscuprenn i kombinert.

Ingen av de seks beste i verdenscupen før helgens renn tok turen til Almaty, og Norge stilte ikke med noen av sine fem beste i sammendraget. Japanske Akito Watabe ble nummer to begge dager og avanserte til femteplass sammenlagt før de tre avsluttende rennene i Lahti og Holmenkollen i mars.

Det var føre for hopperne i Kasakhstan søndag. Bieler var best i bakken og ble aldri innhentet, selv om han bare hadde 21. beste langrennstid. Mario Seidl og Taihei Kato, som var toer og treer i hopprennet, ble nummer seks og sju.

Watabe endte 4,4 sekunder bak vinneren. Lørdagens vinner Björn Kircheisen hadde beste langrennstid, men tyskeren ble bare nummer fem.

Jan Schmid, Thomas Kjelbotn, Ole Martin Storlien og Gudmund Storlien ble henholdsvis nummer 14, 15, 17 og 19, men det var Truls Sønstehagen Johansen som utmerket seg mest av de norske. Han hadde nest beste langrennstid søndag, men etter 35.-plass i bakken holdt det bare til 26.-plass.

Tyske Eric Frenzel leder verdenscupen klart, over 100 poeng foran Jason Lamy Chappuis. Magnus Moan på fjerdeplass er 195 poeng bak. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2