TILBAKE PÅ SPORT: Tiger Woods ligger på 7. plass etter første runde i PGA-turneringen i North Carolina.   Kevin C. Cox/Getty Images/AFP
TILBAKE PÅ SPORT: Tiger Woods ligger på 7. plass etter første runde i PGA-turneringen i North Carolina. Kevin C. Cox/Getty Images/AFP

Beste Tiger-runde på to år

– Det var elektrisk, sier golfstjernen.

Etter flere år med problemer, viste Tiger Woods torsdag at han fremdeles har et solid toppnivå. Amerikaneren gikk sin beste runde på to år.

Woods brukte 64 slag, seks under par, på sin førsterunde i ukens PGA-turnering som spilles i North Carolina. Med resultatet ligger han på delt 7.-plass, to slag bak tettrioen bestående av William McGirt, Eric Compton og Tom Hoge, alle fra USA.

Turneringen er blant tourens eldste, men likevel ikke spesielt populær blant de beste spillerne da den spilles mellom majorturneringen PGA-mesterskapet og første av fire sluttspillturneringer.

Nettopp sluttspillet er årsaken til at Woods stiller opp. Etter et år preget av motgang og historisk svake runder – til 39-åringen å være – må han ha en topplassering for å ta seg videre.

Foran et entusiastisk publikum ble det sju birdier og kun én bogey på runden.

– Det var elektrisk. Spesielt i starten. Spillet med jernene var veldig solid, og i tillegg var det godt å endelig få i noen putter, sa Woods etter runden. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2