Bergersen ferdig i AaFK

Kent Bergersen får ikke ny kontrakt som assistenttrener i Aalesund. Økonomi er begrunnelsen for at Bergersens stilling kuttes.

– Per i dag er det gjort en beslutning om å rokere og kutte ut én trenerstilling. Kent er ønsket med videre fra sport, men som klubb må vi ivareta en helhet. Siden Kent er på utgående kontrakt, er det gjort et vedtak på at hans kontrakt ikke forlenges. Vi er nødt til å tenke på økonomien. Hvis ikke er det mulig vi må si opp ti i stedet for en i årene som kommer, sier AaFK-direktør Henrik Hoff til Sunnmørsposten.

Trener Jan Jönsson beklager at teamet hans svekkes.

– Jeg håper virkelig dette ikke er en endelig beslutning og at man likevel kan finne plass til Kent. Jeg synes totalen i trenergruppen har vært veldig bra i år og ønsker ikke å svekke dette, sier AaFK-trener Jan Jönsson til lokalavisen.

46 år gamle Bergersen er skuffet.

– Slik jeg har forstått det ønsker spillergruppa meg videre, i tillegg vet jeg at Janne og alle de andre på sport også gjør det. Da synes jeg det er veldig merkelig at klubben ikke tar hensyn til det. I tillegg til å være sterkt ønsket av å sport har jeg jo vært en kontinuitetsbærer. Så for meg kommer det som en stor og uventet overraskelse dersom dette er den endelige beslutningen, sier Bergersen. (©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2