Berge trolig fra start

Av de sju debutantene ser Fredrik Semb Berge ut til å ligge best an til å få spille fra start mot Sør-Afrika i Cape Town tirsdag.

Han spilte høyre midtstopper under hele formasjonsøkten på Ajax Cape Towns treningsanlegg utenfor storbyen søndag.

Landslagssjef Egil Olsen drillet først en firer med Espen Ruud, Fredrik Semb Berge, Jørgen Horn og Lars-Christopher Vilsvik. Så kom Kim André Madsen inn for Horn og Ruben Kristiansen inn for Vilsvik.

Flere alternativer er det i midtbaneleddet, som ble drillet defensivt av Drillo og offensivt av Ola By Rise. Drillo startet med femmeren Erik Huseklepp, Ardian Gashi, Magnus Lekven, Ruben Yttergård Jenssen og Erik Elyounoussi. I løpet av økta brukte han også Jenssen og Mohammed Fellah i ankerrollen, Yann-Erik de Lanlay på høyre kant, Bjørn Helge Riise som høyre indreløper og Jo Inge Berget som venstre kant.

Ola By Rise drillet en femmer bestående av Huseklepp, Riise, Jenssen, Gashi og Elyounoussi. Alexander Søderlund og Marcus Pedersen byttet på å bekle spissrollen.

Drillo har sagt at alle 19 vil få spille, og det betyr at Berge, Horn, Kristiansen, Fellah, Lanlay, Pedersen og reservekeeper André Hansen vil få sin debut. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2