Berbatov valgte Fulham

Fulham vant kampen om å sikre seg Dimitar Berbatov (31) fra Manchester United. Bulgareren fullførte overgangen til Craven Cottage fredag.

Den tidligere toppscoreren i engelsk eliteserie har skrevet under på en toårsavtale med Brede Hangelands og John Arne Riises klubb. Berbatov skal ha vært ønsket i flere italienske toppklubber, men valgte i stedet å bli i England og flytte tilbake til sin tidligere hjemby London.

Berbatov kom til Manchester United fra Tottenham i 2008 for 30 millioner pund (275 millioner kroner). Når spissen nå forlater Old Trafford er det uten at en overgangssum er nevnt.

– Jeg er henrykt over å ha skrevet under for Fulham, og jeg ser fram til å spille under Martin Jol igjen, sa Berbatov, som også spilte under nederlenderen i Spurs.

31-åringen hisset tidligere i uken på seg Fiorentina da han i siste liten bestemte seg for ikke å skrive under for dem, til tross for å ha blitt enig med italienerne om de personlige betingelsene.

– Med en gang jeg ble oppmerksom på interessen fra Fulham ble det en lett avgjørelse å komme hit. Jeg er imponert over rammen her, og folk har fått meg til å føle meg velkommen. Det er en nær og personlig følelse som ligger rundt denne klubben, og jeg gleder med til å komme i gang, fortsetter bulgareren. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2