Benteke vil vekk fra Villa

Spissen Christian Benteke har levert inn transfersøknad. Aston Villa selger belgieren dersom de får et tilfredsstillende tilbud.

Benteke ble en stor hit i Premier League etter overgangen fra belgiske Racing Genk sist sommer. Hele 19 seriemål ble det for 22-åringen. Han signerte fireårig kontrakt med Birmingham-laget. Benteke kostet 7 millioner pund.

– Samtidig som vi er skuffet over at Christian har levert inn overgangsønske, er det viktig at folk forstår at vi prøver å bygge opp en sterk og spennende klubb her. Vi ønsker at Christian skal være en del av det, sier manager Paul Lambert til BBC.

Bare tre spillere scoret mer enn Benteke sist sesong. Han er blitt koblet til klubber som Chelsea og Tottenham. Benteke er ikke med Villa på treningsleir til Tyskland.

– Etter å ha mottatt overgangsønsket så har vi gitt ham beskjed om at dersom vi får et akseptabelt bud, vil vi godta det. Men han vil fortsatt være Villa-spiller dersom det ikke skjer, sier Lamberg.

– Han er blitt påminnet om at han har tre år igjen av kontrakten med Villa. Vi forventer at han vil være med oss i 2013/14-sesongen, forteller Villa-manageren. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2