MVP: James Harden ble endelig kåret til NBAs mest verdifulle spiller. Foto: SCOTT HALLERAN
MVP: James Harden ble endelig kåret til NBAs mest verdifulle spiller. Foto: SCOTT HALLERAN

NBAs mest verdifulle spiller

Alle gode ting er tre for James Harden. Basketballstjernen ble kåret til NBAs mest verdifulle spiller (MVP) etter å ha blitt annenmann i kåringen to ganger.

Houston Rockets-spilleren ble stemt fram som NBAs mest verdifulle spiller (MVP) foran prisgrossisten LeBron James og Anthony Davis mandag kveld.

Harden sluttet seg til Michael Jordan på listen over spillere med et gjennomsnitt på 20 poeng, åtte assists, fem returer og 1,7 ballgjenvinninger i løpet av en sesong.

28-åringen ledet scoringslista med trepoengere og 50-poengskamper med fire da han hjalp Rockets til NBA-ledende 65 seirer.

– De siste fire årene har vært som å banke på døra. Nå er øyeblikket endelig her, sa Harden bak scenen etter å ha mottatt prisen.

– Hver eneste dag har jeg prøvd å komme tilbake og være bedre enn jeg var året før. Å endelig holde trofeet betyr mye, fortsatte han.

LeBron James deltok ikke på prisutdelingen i Barkar-hangaren på flyplassen i Santa Monica på grunn av heftige spekulasjoner rundt hans framtid. 33-åringen har inntil fredag på si ifra til Cavaliers om han vil forlenge kontrakten med dem eller ikke.

(©NTB)

Mer innhold fra TV 2