Walls store kveld

Forventningene er store til førsteårsproffen John Wall i NBA. 20-åringen ledet Washington Wizards til seier over Houston Rockets tirsdag.

STORSPILTE: John Wall storspilte i sin første hjemmekamp for Washington Wizards. (Foto: Luis Alvarez/Ap)
STORSPILTE: John Wall storspilte i sin første hjemmekamp for Washington Wizards. (Foto: Luis Alvarez/Ap)

Anført av Wall vant Wizards 98-91 over gjestene fra Texas. John Wall var kampens store spiller.

Han fikk karrierens første «triple-double» med 19 poeng, 13 assists og 10 returer.

– Jeg er full av følelser nå. Hvis vi fortsetter å spille forsvar og plukke returer på denne måten, kommer vi til å bli et vanskelig lag å slå, sa Wall.

Guarden ble valgt først i NBA-draften foran årets sesong.

Den 2,26 meter høye kineseren har vært plaget av skader de siste årene og mistet hele 2009/10-sesongen på grunn av en ankeloperasjon.

– Jeg kan ikke fortelle dere noe. Jeg er ikke en lege. Det er rundt ankelen. Vi skal ta røntgen torsdag. Før det kan jeg ikke fortelle dere noe, sa Yao.

For å unngå nye skader har Houston Rockets gitt Yao begrenset spilletid så langt denne sesongen og lar ham ikke spille flere kvelder på rad.

Tirsdag lå Jazz under med store sifre mot stjernelaget Miami Heat, men klarte å hente inn ledelsen og vant etter forlengning.

Dallas Mavericks tok sin tredje strake borteseier med 106-91 over Memphis Grizzlies. Jason Terry bidro med 25 poeng for gjestene. Dirk Nowitzki pådro seg en ankelskade i andre periode, men kom tilbake på banen etter halvtid. Tyskeren hadde tolv poeng og ti returer. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2