Anthony løftet redusert Knicks-lag

– Vi måtte vinne i dag, sier stjernen.

Carmelo Anthony (Foto: Chris Chambers/Afp)
Carmelo Anthony (Foto: Chris Chambers/Afp)

New York Knicks vinner kamper selv om laget mister spillere. Carmelo Anthony strålte da Milwaukee Bucks ble slått 89-80 i en viktig kamp mandag.

Anthony førte an med 28 poeng og 12 returer da Knicks vant selv om Amar'e Stoudemire og Jeremy Lin var ute med skader. Seieren gjorde at Knicks er tre seirer foran Bucks i kampen om den siste sluttspillplassen i Eastern Conference, riktignok med en kamp mer spilt.

Les også: Basketballgalskap på TV 2

– Vi måtte vinne i dag. Det var innstillingen vår, og alle fulgte opp, sa Anthony.

Lin sliter med et vondt kne, men han kan være tilbake når som helst. Verre er det med Stoudemire, som har fått skiveutglidning i korsryggen og kan være ute for resten av sesongen.

– Vi kan bare håpe at det ikke er så alvorlig som det virker og at han blir bra igjen raskt, sa trener Mike Woodson. Laget har sju seirer på åtte kamper etter at han overtok ansvaret etter Mike D'Antoni.

Les også: Se NBA-stjernene leke seg i ellevill Slam Dunk-konkurranse

I en annen kamp vant Denver Nuggets 108-91 over Chicago Bulls, som er best i ligaen med 40 seirer. Ty Lawson tangerte sin personlige sesongrekord med 27 poeng. Bulls stilte uten superstjernen Derrick Rose, som sliter med vond lyske, for sjuende kamp på rad. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2