Bare restitusjon i Abu Dhabi torsdag

Bare sju av de norske spillerne var med til treningsfeltet i Abu Dhabi torsdag. Dagen etter seieren over Moldova handlet det om restitusjon for landslaget i fotball.

Abdisalam Ibrahim var den eneste av de 14 som spilte i onsdagens landskamp som trente med ball. De øvrige holdt seg til alternativt opplegg i treningsrommet på hotellet.

Seks av de sju uten spilletid onsdag gjennomførte en treningsøkt sammen med Ibrahim. Even Hovland hadde også alternativt opplegg på grunn av en belastningssituasjon. Det skal ikke være fare for at han ikke blir klar til kamp.

Økten ble avsluttet med spill tre mot tre med målene tett på hverandre. Ibrahim spilte angrep for begge lag. Mohamed Elyounoussi, Ruben Kristiansen og Sten Grytebust herjet med Mushaga Bakenga, Martin Linnes og Kenneth Høie og feide inn mål etter mål.

Ettermiddagen ble for alle som hadde lyst brukt til en utflukt med buss til Dubai, en drøy times biltur fra spillerhotellet i Abu Dhabi.

Lørdag spilles den siste kampen under ligalandslagets vintertur til De forente arabiske emirater. Da er Polen motstander. (©NTB)

Se dagens overskrifter

Mer innhold fra TV 2