Bare norske seirer i curling-EM

Curling-EM i Karlstad har så langt gitt bare seirer for de norske lagene. Thomas Ulsruds herrelag jager sitt tredje strake EM-gull.

Søndag ble Danmark slått 6-4, mens Ungarn ble utklasset 9-3. Dermed fulgte laget opp seirene mot Russland og Sveits åpningsdagen.

I kampen mot Danmark ledet Norge tidlig 4-1, men slapp danskene tilbake i kampen og lot dem utligne ved å stjele ett poeng i 6. omgang. Med sistesten tok Norge ledelsen i 8. omgang og økte den ved å stjele ett poeng i 9. omgang.

I kveldskampen ga Ungarn opp etter 7. omgang, da Norge scoret fire poeng og økte ledelsen fra 5-3 til 9-3.

Også vertsnasjonen Sverige er ubeseiret etter fire runder av grunnspillet.

Linn Githmarks kvinnelag spiller for opprykk fra B-gruppen og har vunnet sine fire første kamper. Søndag ble Polen slått 7-1 og Latvia 8-2. (©NTB)