Bale debuterte på hjemmebane med tap

Gareth Bale måtte sitte på benken gjennom hele første omgang, men slapp til etter pause. Likevel tapte Real Madrid byderbyet mot Atlético Madrid.

Det var Diego Costa som ble matchvinner med sin scoring etter bare 11 minutter. Real Madrid fikk lite til å stemme i kampen, og det langt mellom sjansene til hjemmelaget.

Faktum er at det var Atletico som var nærmere 2-0 enn Real Madrid var utligning, for i sluttminuttene hadde Costa et skudd i tverrliggeren. Med litt flaks kunne det skuddet fort ha gitt ytterligere uttelling.

Til uken skal Real Madrid ta imot Ståle Solbakken og hans FC København på hjemmebane i mesterligaen. Det spillet spanjolene vartet opp med lørdag var ikke egnet til å skremme vettet av danskene, men heller ikke Solbakkens mannskap klarte å vinne i den hjemlige ligaen lørdag.

I Spania er det Barcelona som imponerer. Lørdag ble det 2-0 over Alemeira. Det var laget sjuende strake seier i serieåpningen i år, og så bra har aldri Barcelona startet serien tidligere.

Lionel Messi scoret det første Barca-målet, men måtte gå av banen like etter på grunn av en liten skade på baksiden av det ene låret. Ingenting tyder på at det er noen alvorlig skade det er snakk om. (©NTB) (©NTB)