Avis: – Martínez den eneste i Vilanovas kikkert

Den nye Barcelona-treneren Tito Vilanova er kun interessert i å hente 23-åringen Javi Martínez i sommer, hevder den katalanske avisen Sport.

Sport skriver at Vilanova føler han kun trenger å styrke laget defensivt og at Athletic Bilbao-spilleren er den eneste han ønsker.

Barcelonas sportsdirektør Andoni Zubizarreta skal ha gitt treneren en liste på rundt 50 forsvarsspillere som kan hentes, men Martínez, opprinnelig defensiv midtbanespiller, skal være den eneste aktuelle.

Martínez var med i den spanske troppen både i VM i 2010 og EM tidligere i sommer. Han skal også delta for mesterlaget i London-OL.

Trolig er spilleren selv sugen på en overgang til Barcelona, men han blir ikke billig. Det er ventet at Athletic vil kreve 260 millioner kroner (35 mill. euro) for 23-åringen, mens Barca prøver å presse prisen ned til 150 millioner kroner.

Den eneste sommersigneringen så langt for katalanerne er venstrebacken Jordi Alba fra Valencia. Et salg av Ibrahim Afellay, som mistet forrige sesong på grunn av skade, kan åpne for et kjøp av Martínez. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2