Atlético hyllet Aragonés ved å ta tabelltoppen

Lørdag døde Atlético Madrid-legenden Luis Aragonés, 75 år gammel. Søndag ble han hyllet av gamleklubben da de slo Real Sociedad hele 4-0.

Med seieren tok Atlético over tabelltoppen i den spanske toppserien for første gang siden 1996. Det året vant klubben sitt siste av ni ligamesterskap, og nå begynner fansen så smått å tro på at dette kan være året det skjer igjen.

Muligheten til å overta tabelltoppen kom etter Barcelonas sjokktap på hjemmebane for Valencia lørdag kveld. Alle trodde Barcelona og Real Madrid skulle kjempe seg imellom, men Atlético har overrasket alle ved å holde følge med de to gigantene.

Søndag var det David Villa som ga Atlético ledelsen etter 38 minutter. Spissen var sentral da Spania vant EM-gull under Aragones' ledelse i 2008, og han hyllet gamletreneren ved å gå ned på kne og peke mot himmelen.

Aragonés spilte for Atlético Madrid fra 1964 til 1974 og var trener for klubben i fire perioder, sist fra 2001 til 2003. Han førte klubben til ligagull i 1977.

I annen omgang ble Real Sociedad overkjørt og Diego Costa, João Miranda og Diego gjorde så sluttresultatet ble 4-0. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2