Atlético gjorde kort prosess

Atlético Madrid gjorde kort prosess med Austria Wien og stormer mot mesterligaens cupspill. Diego Costa herjet og scoret to mål i 3-0-seieren.

Det var lagets tredje seier på tre kamper, og avansementet er langt på vei sikret selv om gruppespillet bare er halvferdig.

Raúl Garcia ga gjestene ledelsen allerede i det 8. minutt, etter å ha fått ballen servert foran åpent mål. Koke skapte sjansen med en stikker til Filipe Luis, og han sentret til bedre plasserte Garcia.

Diego Costa har tatt for seg i serien så langt i høst og topper scoringslista i La Liga med ti mål på ni kamper. I mesterligaen har han vært utestengt de to første kampene, og tirsdagens kamp var hans debut i turneringen. Han sørget for at den ble minneverdig.

Et solomål av brasilianeren doblet ledelsen før første omgang var halvspilt. Diego Costa fikk ballen nær midtstreken og satte fart mot forsvaret. Han lurte av en motspiller før han sendte ballen forbi den utrusende målvakten og i mål.

Hjemmelaget jaktet redusering, men kom ikke nærmere enn en avslutning i tverrliggeren. Diego Costa punkterte spenningen da han økte til tre måls ledelse i det 8. minutt av annen omgang. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2