Anichebe og WBA snøt Chelsea for seieren

Chelsea så ut til å holde unna for West Bromwichs sluttspurt, men tre minutter før slutt ordnet Victor Anichebe 1-1 mot serielederen.

Som mot Liverpool for halvannen uke siden kom Anichebe inn fra benken og skaffet ett viktig poeng for WBA i nedrykkskampen. Nigerianeren var først på ballen etter et innlegg fra Saido Berahino og stanget inn 1-1.

Det var slett ikke ufortjent. Utligningen kom etter en god periode av hjemmelaget, mens Chelsea virket mest opptatt av å trygge inn poengene. Det straffet seg for José Mourinhos mannskap.

– Vi følte lenge at det var en komfortabel kveld, men vi klarte ikke å drepe kampen da vi hadde sjansen. Vi har nå ett poeng mer enn vi hadde før kampen. Arsenal og City går forbi oss med seier i morgen, men det er deres jobb. Hver kamp er vanskelig og alle lag har behov for poeng, sa Mourinho ifølge BBC.

I annen bortekamp på rad scoret Branislav Ivanovic for Chelsea. Tirsdag tok han londonerne i føringen i overtidsminuttene før pause. Serberen kom stormende og fikk god plass til å banke inn 1-0 etter en Willian-corner. Det var David Luiz som stusset ballen videre til Chelsea-backen.

Lagene vartet opp med en sjansefattig første omgang på The Hawthorns. Gjestene holdt mye på ballen, men de klarte ikke å by på godt offensiv spill. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2