AIK holdt United til uavgjort

Svenske AIK spilte 1-1 hjemme mot Manchester United i tirsdagens treningskamp på et glissent Friends Arena.

Manchester United har ikke fått de beste resultatene i sesongoppkjøringen under sin nye manager David Moyes. Så langt har den engelske seriemesteren bare vunnet to kamper, spilt to uavgjort og gått på to tap.

Kampen i Solna utenfor den svenske hovedstaden samlet litt over 30.000 tilskuere. Friends Arena var dermed bare litt over halvfullt.

AIKs 19 år gamle stjerneskudd Robin Quaison fikk virkelig vist seg fram. Han fant nettmaskene etter 48 minutter med en skikkelig suser. Han klinket ballen i krysset bak Ben Amos, som hadde kommet i United-målet etter sidebytte.

Angelo Henriquez reddet æren for Moyes' menn, som også kunne takke Anders Lindegaard for et par gode redninger i første omgang.

Manchester United sesongåpner mot Wigan i den tradisjonelle Community Shield-kampen på Wembley søndag. Klubben møter Swansea (borte) til seriestart i Premier League 17. august. (©NTB)