Agüero-trippel reddet Citys cuphåp

To scoringer imot var det som skulle til for å vekke Manchester City i lørdagens FA-cupkamp hjemme mot Watford. Blåtrøyene vendte kampen til 4-2-seier og avansement.

Fernando Forestieri og Troy Deeney sørget for 2-0 til Watford i løpet av den første halvtimen. Om det resultatet hadde stått seg helt ut, ville det vært en kjempesensasjon. Sergio Agüero sørget nærmest på egen hånd for at det ikke ble en realitet.

– Vi spilte godt. Det var veldig nære på at vi kunne få med oss noe, men de viste hva som kreves for å spille i Premier League, sa Deeney etter kampen.

Kvarteret ut i annen omgang reduserte Agüero til 1-2. Tre minutter på overtid scoret argentineren sitt tredje for dagen og fastsatte resultatet med 4-2-scoringen.

I mellomtiden hadde Agüero selv ordnet 2-2 etter 79 minutter, før Aleksandar Kolarov sendte City i ledelsen for første gang i kampen da tre minutter gjensto av ordinær tid.

– Jeg var bekymret til pause. Jeg snakket mye med spillerne før kampen og var opptatt av at FA-cupen er skummel på grunn av motivasjonen til lagene lenger ned i systemet, sa City-sjef Manuel Pellegrini. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2