Agüero-dobbel sikret City-seier

To scoringer på åtte minutter av Sergio Agüero reddet Manchester City mot CSKA Moskva i mesterligaen onsdag. City vant 2-1 på bortebane.

CSKA tok ledelsen ved Zoran Tosic etter en drøy halvtimes spill, men det tok ikke lang tid før de engelske gjestene slo tilbake.

Bare to minutter senere slo David Silva inn fra venstresiden til Agüero, og argentineren satte inn utligningen fra kort hold. Like før hvilen sørget sammen mann for at City tok ledelsen da han headet inn 2-1 fra bakerste stolpe.

Med seieren i Russland ligger Manchester City godt an til å gå videre fra gruppespillet. Laget har vunnet to av tre kamper så langt. Begge seirene er kommet på bortebane (Viktoria Plzen og CSKA). Hjemme mot tittelforsvarer Bayern München ble det 1-3-tap.

City og CSKA møtes igjen i Manchester om to uker.

I den andre kampen i gruppe D tar Bayern München imot tsjekkiske Viktoria Plzen senere onsdag. (©NTB)