Adams feiret med unggutten

Akor Adams har spilt sin siste kamp for Lillestrøm. Storscoreren feiret søndagens seier med supporterne.

Lillestrøm-HamKam 3–1

Lillestrøm herjet med HamKam på eget gress, og vant til slutt 3–1. På tribunen sto Akor Adams blant fansen, og heiet frem Simon Mesfins menn.

19-åringen Henrik Skogvold, som tilbragte første del av sesongen på utlån i Start, fikk sin første scoring i Eliteserien.

Da løp Adams ned og feiret sammen med supertalentet og resten av lagkameratene.

– Jeg kan garantere at dette er en av mange scoringer på Åråsen for Henrik Skogvold, sier Rógvi Baldvinsson om unggutten.

– Hadde jeg vært LSK-supporter, så hadde jeg synes at dette var midt i blinken. Dette er flotte bilder, kommenterte han.

Etter det TV 2 erfarer har Akor Adams spilt sin siste kamp for Lillestrøm. Angriperen selges for 50 millioner kroner til Ligue 1-klubben Montpellier. Etter kampen ble superspissen hyllet av Kanarifansen. Se de rørende bildene her:

Flere medier, deriblant L'Équipe og Nettavisen, meldte om budet i går.

Den målfarlige spissen er til stede på Årasen når LSK møter HamKam i kveld, men han er suspendert.

– Akkurat nå kan jeg ikke si noe siden jeg jobber for Lillestrøm. Jeg har det fint her. Det er alltid rykter. Jeg spiller ikke fordi jeg er suspendert, sier Adams til TV 2.

– Ville det vært trist å forlate klubben?

– Denne klubben har gitt meg mye. Jeg har et godt forhold til klubben og den vil alltid være i mitt hjerte, sier spissen.

23-åringen kom til Lillestrøm fra Sogndal i forkant av 2022-sesongen. Siden den gang er det blitt 48 kamper og 28 scoringer for Adams i gult.

– Ingen kommentar, sier LSKs sportssjef og midlertidige hovedtrener Simon Mesfin til TV 2 om Adams-overgangen.

Gjermund Åsen og Vetle Dragsnes scoret de to andre LSK-målene, mens Henrik Udahl satt bortelagets mål etter en gigantisk tabbe.

Se videoen under.