AaFKs seiersrekke stoppet hjemme mot Tromsø

Aalesund nekter å tape i eliteserien, men målene uteble helt i hjemmekampen mot Tromsø søndag.

Den ebbet ut med de triste sifrene 0-0. På de fire første seriekampene klarte AaFK hele ti mål og sikret fire seirer (Haugesund, Sandnes Ulf, Hønefoss og Sarpsborg).

Søndag stoppet scoringene for Jan Jönssons lag. Det var lenge en ganske kjedelig kamp, men Aalesund har likevel fått en sesonginnledning godt over forventet.

I 2. omgang tok spillet seg opp. Aalesund fikk mer fart på spillet og trykket på. Tromsø var på sin side farlige på kontringer.

Seks-sju minutter før slutt dundret Jo Nymo Matland til fra vel 30 meter. Ballen hadde adresse helt oppe i krysset og kom i stor fart. Men TIL-keeper Marcus Sahlman kastet seg, fikk fingrene på riktig sted og avverget til corner.

Mot slutten kunne det hele ha gått begge veier, men det endte med poengdeling. Det kunne TIL være mest fornøyd med. (©NTB)