Liverpool vant over City med straffe på overtid

Liverpool vant 2–1 i treningskampen mot Manchester City i USA onsdag da Sadio Mané satte ballen i mål 4 minutter på overtid.

Kampen på MetLife stadion startet med et City-lag som dominerte spillet. Liverpool fikk imidlertid litt mer ballkjenning før lagene gikk til pause i New Jersey.

Se høydepunkter i sportnyhetene øverst

Etter en målløs første omgang, sendte Liverpools Dominic Solanke ballen i mål etter ti minutter, men dommeren blåste offside.

Like etter gikk City i ledelse da Leroy Sané lurte ballen forbi den unge målvakten Caoimhin Kelleher. Deretter gikk det kun fem minutter før Liverpool satte på sin store stjerne fra forrige sesong, Mohamed Salah. Det tok ham under ett minutt før han prøvde seg, lyktes og utlignet til 1–1. Kampen var snudd.

Mot slutten av andre omgang hadde Liverpool flere sjanser på mål, i kjent stil uten å klare å få ballen helt over streken. Men 4 minutter på overtid fikk Sadio Mané nettkjenning på straffe og sørget for at Liverpool stakk av med seieren.

Målrikt

Tottenham tok en betydelig mer komfortabel seier enn sine ligarivaler da Roma ble slått 4-1 i samme turnering onsdag.

Det startet imidlertid ikke så behagelig for «Spurs». Patrik Schick sendte nemlig Roma i føringen allerede etter to minutter.

Tottenham slo nådeløst tilbake med fire scoringer før pause. Fernando Llorente scoret to ganger før Lucas Moura fulgte opp med en dobbel.

London-laget måtte klare seg uten blant andre Harry Kane, som har fått fri etter VM-spill, men Christian Eriksen var tilbake og spilte en drøy time for hvittrøyene.