MISFORNØYD: Loris Karius skal ikke være fornøyd med måten Jürgen Klopp har håndtert keepersituasjonen på.
MISFORNØYD: Loris Karius skal ikke være fornøyd med måten Jürgen Klopp har håndtert keepersituasjonen på. Foto: Paul Burrows

Fotballryktene:Klopps avgjørelse sjokkerte Karius

Malcom var nærmest klar for Roma, men nå hiver Barcelona seg inn i kampen om brasilianeren. I Liverpool er Loris Karius rasende. Les dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I går bekreftet Bordeaux og Roma at de var enige om en overgang for stjerneskuddet.

Så kom plutselig Barcelona på banen med et høyere bud. Da stoppet Bordeaux Roma-overgangen.

Malcom skal ha vært klar for å fly til Roma og fullføre overgangen, men Bordeaux holdt spilleren igjen, rapporterer blant annet den italienske journalisten Fabrizio Romano.

Barcelona skal også ha lagt inn et tredje bud på Chelseas Willian, men London-klubben er ikke interessert i å selge, skriver Sky Sports.

Jürgen Klopp har nettopp øst ut penger for å hente stjernekeeperen Alisson. Den avgjørelsen har fått Loris Karius til å tenne på alle plugger, hevder Telegraph.

Tabbekeeperen skal være sjokkert over at Klopp hentet en keeper uten å fortelle det til ham, og vil ikke utelukke at han forlater Merseyside-klubben i løpet av overgangsvinduet, ifølge den britiske avisen.

London-rival Arsenal skal være interessert i å forsterke midtbanen ytterligere. Nå er det den franske verdensmesteren Steven N'zonzi som står på blokka. Midtbanespillerens utkjøpsklausul er på rundt 350 millioner kroner. Det skriver France Football.

En tidligere Arsenal-legende kan være på vei tilbake til England. Thierry Henry har inngått en muntlig avtale om å ta over Aston Villa, hevder Daily Star.

Henry var med i det belgiske trenerapparatet under VM, men skal ha uttalt etter VM at han ønsker å bli manager. Nå kan franskmannen være den som skal gjenreise Aston Villa.

Tottenham har forholdt seg rolig så langt i overgangsvinduet. Nå vil de liljehvite tjene inn noen kroner på å selge både Vincent Janssen og Fernando Llorente, skriver Evening Standard.