TILBAKE: Antonio Conte måtte til og med returnere til treningsfeltet under oppkjøringen før han fikk bekreftelsen om sparkingen.
TILBAKE: Antonio Conte måtte til og med returnere til treningsfeltet under oppkjøringen før han fikk bekreftelsen om sparkingen. Foto: David Klein

– Rasende Conte saksøker Chelsea

Antonio Conte skal være alt annet enn fornøyd med behandlingen han har fått av Chelsea-styret. Nå går han rettens vei, ifølge britisk avis.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For en uke siden, like før Conte ble sparket, meldte den britiske avisen Telegraph at italieneren truet med å gå rettens vei.

Nå har Conte bestemt seg for å saksøke gamleklubben, hevder den britiske avisen The Times.

Sparkingen drøyet

Grunnen til at Conte er rasende, skal være at Roman Abramovitsj ventet så lenge med å sparke ham.

Advokatenes argument er at utsettelsen kostet ham sjansen til å bli ansatt av noen andre, ettersom de fleste klubber i Fotball-Europa har løst managersituasjonen med få uker igjen til sesongstart.

Det skriver den britiske avisen.

Fra før er det kjent at Chelsea må betale 48-åringen om lag 95 millioner kroner i sluttpakke. Contes krav er nå å få en kompensasjon i tillegg til sluttpakken, som følge av «inntektene han går glipp av» ved ikke å kunne sikre seg en ny jobb i sommer.

Sarri leder laget i første kamp

Maurizio Sarri er mannen som skal lede Chelsea til nye trofeer. Den tidligere Napoli-manageren leder sin første kamp på mandag, mot Perth Glory i Australia.

Dermed får han i underkant av tre uker fra sin første treningskamp til alvoret er i gang.

– Denne perioden er veldig viktig for oss. Jeg kom ikke i gang før på mandag, så jeg har hatt liten tid på meg, sier Sarri på pressekonferansen i forbindelse med treningsleiren.

– Jeg vet ikke hva jeg kan forvente – hverken fra mitt eget lag eller motstanderen, spøker italieneren om den korte forberedelsestiden, ifølge Football London.