PÅ VEI: Liverpool skal ha fått akseptert et bud på Alisson.
PÅ VEI: Liverpool skal ha fått akseptert et bud på Alisson. Foto: Saeed Khan

– Alisson på vei til å England for å fullføre rekordovergang

Liverpool skal ha fått akseptert et bud på 714 millioner kroner for Roma-keeper Alisson Becker.

Det meldte flere britiske medier, deriblant Liverpool Echo og The Times, onsdag.

Senere samme dag melder The Guardian at Alisson ankommer Storbritannia onsdag kveld og at han kommer til å signere en femårsavtale med Liverpool. Den obligatoriske legesjekken skjer først lørdag. Alisson er allerede enig med Liverpool om de personlige betingelsene.

Gårsdagens bud på 660 millioner kroner ble raskt avslått av den italienske hovedstadsklubben, men Liverpool kom raskt på banen med et økt bud som vil gjøre brasilianeren til verdens dyreste keeper gjennom tidene.

Ifølge den franske radiostasjonen RMC skal Thibaut Courtois være nær en overgang til Real Madrid. Drar belgieren til den spanske hovedstaden, vil etter alt å dømme Chelsea være ute etter å hente en ny keeper.

Den britiske avisen Telegraph, som også melder om enigheten mellom Roma og Liverpool, varsler at London-klubben kan komme til å gjøre et forsøk på å kuppe avtalen.

– Før Chelsea er ute av kampen, bør ingenting tas for gitt, advarer Telegraph.

Dersom Liverpool blir enige med Alisson om de personlige betingelsene, i tillegg til at brasilianeren består legesjekken, blir han Jürgen Klopps fjerde sommersignering. Fra før har han hentet Naby Keïta, Fabinho og Xherdan Shaqiri til Anfield.