Antonio Conte skal være sparket.
Antonio Conte skal være sparket. Foto: Glyn Kirk

Fotballryktene: – Conte er ferdig i Chelsea

Antonio Conte skal være ferdig som Chelsea-manager. Les dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sky Sports Italia melder på Twitter torsdag ettermiddag at Antonio Conte er ferdig som Chelsea-manager. Om dette stemmer, vil han sannsynligvis etterfølges av Maurizio Sarri.

Conte, som på to år i Chelsea har vunnet ligaen og FA-cupen, skal ikke ha ledet dagens trening på Chelseas treningsfelt. De engelske journalistene som dekker Chelsea tvitrer at de har kilder på at det stemmer og slår det nå fast i egne artikler, men ingenting er offisielt bekreftet foreløpig.

Fotball-journalisten Fabrizio Romano melder på Twitter at Chelsea bare er timer unna å annonsere signeringen av Napolis midtbanestjerne Jorginho og Sarri som ny manager.

Sky News melder også at Barcelona har budt 53 millioner pund for Chelseas brasilianske stjerne Willian.

Etter Cristiano Ronaldo-signeringen kan det være Juventus må selge en stjernespiller.

Det håper Liverpool å utnytte. Merseyside-klubben skal allerede ha tatt kontakt med Paulo Dybalas representanter, og er villige til å betale om lag 900 millioner kroner for den argentinske stjernen.

Det hevder den argentinske TV-kanalen TyC, gjengitt av spanske AS.

Også Chelsea håper å utnytte Juventus-situasjonen. London-klubben forventes å legge inn et bud på Gonzalo Higuaín, melder Calciomercato.

I Juventus skal de imidlertid være mer interesserte i å fortsette kjøpefesten. Ifølge Tuttosport er de ute etter Atlético Madrid-stjerne Diego Godín. I tillegg er de ute etter Manchester United-back Matteo Darmian, hevder Talksport.

Ifølge The Sun har West Ham holdt samtaler med bosmanspiller Yaya Touré om en potensiell overgang. Samtidig føler The Hammers seg sikre på at Lazio-profil Felipe Anderson ender i London, melder Sky Sports.

Everton pusher på for å sikre seg Colombias VM-stjerne Yerry Mina. De er villige til å by 210 millioner kroner for Barcelona-stopperen, hevder Mirror.

Liverpools avtale med Nabil Fekir strandet etter den medisinske sjekken. Spilleren selv håper Merseyside-klubben skal komme tilbake på banen, skriver Mirror.

Barcelona ønsker å hente PSG-profil Adrien Rabiot, ifølge Mundo Deportivo. De er også nær å sluttføre avtalen med Sevilla for den franske stopperen Clement Lenglet, skriver Goal.