KOSER SEG: VM-stjernene som røk ut koser seg på ferie om dagen.
KOSER SEG: VM-stjernene som røk ut koser seg på ferie om dagen. Foto: Faksmilie: Instagram

Bader i sol og luksus etter VM-exiten

VM-stjernene som måtte reise hjem fra Russland tidligere enn de håpet på slikker nå sårene i Maldivene, Bahamas og på de greske øyer. Fotballstjernene bader i luksus.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag avgjøres VM.

Men først skal semifinalene mellom Frankrike og Belgia, og England – Kroatia spilles.

Med fire dager igjen av VM har imidlertid flere av storstjernene som måtte reise hjem tidligere enn de håpet på tatt ferie.

Gigantene Tyskland, Argentina, Portugal og Spania var blant forhåndsfavorittene som røk ut tidligere enn både spillerne og fansen hadde trodd.

Koser seg i Hellas
Nå lader stjernene batteriene sammen med venner og familie, og de bader i både sol og luksus.

❤️

Et innlegg delt av Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo, som scoret fire mål i gruppespillet før Portugal røk ut i åttedelsfinalen mot Uruguay, har leid seg en luksusyacht og ferier for tiden både i båten og på hotell i Hellas.

The Daily Mail rapporter imidlertid at Juventus-president president Andrea Agnelli har planer om å forstyrre Ronaldo i ferien. Han har nemlig satt seg på flyet til Hellas for å forsøke å overtale 33-åringen til å skrive under for Juventus så snart portugiserens ferie er over.

Det er forøvrig ikke bare Ronaldo som har tatt turen til Hellas for å slikke sårene etter den tidligere VM-exiten.

Cédric Soares, også han fra Portugal, soler seg og bader på den greske øyen Mykonos i Middelhavet.

Den tyske reservekeeperen Kevin Trapp valgte også Hellas som feriedestinasjon etter Tysklands pinlige VM-exit allerede i gruppespillet. Han har lagt ut et bilde på Instagram der han koser seg på stranden på en gresk øy sammen med sine nærmeste.

– Jeg kan ikke beskrive hvor velsignet og heldig jeg er som er omringet av så mange fantastiske mennesker, skriver han på sosiale medier om ferien sin.

Det er ikke bare Trapp som trenger tid for å komme over Tysklands gedigne skuffelse i VM. Mesut Özil ble som kjent slaktet for innsatsen sin for Tyskland, men allerede nå ser Arsenal-spilleren ut til å være i bedre humør. Han befinner seg i likhet med Trapp på de greske øyer, og har lagt ut et bilde han har tatt med selfiestang på Santorini.

Han takker sin kjæreste for støtten.

– Takk for at du alltid er der for meg. Du får meg til å smile, selv når min verden blir snudd på hodet, skriver romantiske Özil.

Valgte Bahamas og Maldivene
Noen spillere hos Norges nordiske naboer valgte litt mer eksotiske strøk. Danmarks midtbanespiller Lukas Lerager, som til daglig spiller for franske Bordeaux, tok seg en tur til Maldivene.

– La oss dra på stranden, skriver han som tekst til et bilde der han bader på en kritthvit sommerstrand.

“Let’s go to the beach 🏝 “ #inthemood #vacances

Et innlegg delt av Lukas Lerager 🇩🇰 (@lerager12)

Islands Gylfi Sigurdsson tok med seg sin kjæreste til eksklusive Bahamas, Og ikke nok med det – han fridde og fikk ja, skriver Aftonbladet.

She said YES 💍❤️

Et innlegg delt av Gylfi Sigurdsson (@gylfisig23)

Bahamas er åpenbart et veldig populært reisemål for islendingen, som har vokst opp i en bitende kulde på den såkalte «sagaøya». For han følger opp med et bilde der han padler på et brett og viser muskler på en paradisstrand.

Bahamas 🇧🇸

Et innlegg delt av Gylfi Sigurdsson (@gylfisig23)

Polens stjerne Robert Lewandowski har også valgt å reise til en paradisstrand. Han tok med sin kone Anna og barnet for å slikke både sol og sårene etter Polens VM-skuffelse i sydligere strøk.

Family ❤️ @annalewandowskahpba

Et innlegg delt av Robert Lewandowski (@_rl9)

Salah spiller inn dokumentarfilm
Argentinas Sergio Agüero reiste på sin side ikke særlig langt for å finne sol. Han valgte å legge ferien til den spanske hovedstaden Madrid.

#familia #amigos !!

Et innlegg delt av Sergio Leonel Agüero (@10aguerosergiokun)

Hva så med Egypts og Liverpools megastjerne Mohamed Salah? Vel, han ser ut til å vente litt med å ta ferie.

Ifølge avisen Egypt Independent så er Salah for tiden i Beirut og spiller inn en dokumentar som et filmteam skal lage om ham. Salah vil bli værende i Beirut sammen med sin kone Mage og datteren Makkah frem til innspillingen tar slutt.

🧢🧢

Et innlegg delt av Mohamed Salah (@mosalah)

Kilder: Instagram, Aftonbladet, Daily Mail