TIL ENGLAND? Jorginho (midten) er linket til både Chelsea og Manchester City.
TIL ENGLAND? Jorginho (midten) er linket til både Chelsea og Manchester City. Foto: Filippo Monteforte

Fotballryktene: Chelsea og Manchester City i kamp om Serie A-stjerne

Manchester City jakter på Jorginho, men får nå kamp av Premier League-rivalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester City skal lenge ha vært interessert i den Italienske landslagsspilleren. Klubben skal allerede være enig med Jorginho om spillerens betingelser.

Men nå har Chelsea kastet seg inn i kampen om Lazio-spilleren, og dermed øyner Napoli en budrunde, skriver Manchester Evening News.

Dersom overgangen går i vasken, har Pep Guardiola plan B klar. Den heter Mateo Kovacic, og kommer fra Real Madrid. Midtbanespilleren har slitt med å spille seg inn på midtbanen i Madrid, og kan være interessert i en overgang, hevder Mirror.

En annen Lazio-stjerne som kan være på vei bort er Sergej Milinkovic-Savic. Både Manchester United og Real Madrid har vært i samtaler med Serie A-klubben med tanke på et kjøp.

Real Madrid, som er i ferd med å selge Ronaldo, skal også være interessert i å hente Eden Hazard til den spanske hovedstaden. Belgia-stjernen uttaler selv at alle spillere drømmer om å spille i Real-drakten, skriver Marca.

Liverpool-manager Jürgen Klopp har tydeligvis fulgt med på VM. Ifølge 90mins.com skal Merseyside-klubben ha lagt inn et bud på Dejan Lovrens stoppermakker på landslaget, Domagoj Vida. Liverpool skal ha lagt inn et bud på opp mot 200 millioner kroner. Besiktas skal derimot kreve 350 millioner for å slippe midtstopperen.

En som ikke var med til VM, men likevel har tiltrukket seg interesse, er Wilfred Zaha. Mirror melder at Evertons nye trener, Marco Silva, skal være desperat etter å sikre seg driblevingen fra Crystal Palace.