PÅ VEI BORT: Cristiano Ronaldo.
PÅ VEI BORT: Cristiano Ronaldo. Foto: Jonathan Nackstrand

Fotballryktene: – Real Madrid-presidenten har slått seg vrang

Juventus har støtt på et hinder i Cristiano Ronaldo-jakten, Arsenal ønsker VM-profil og Dimitri Payet kan returnere til Premier League. Dette er lørdagens rykter!

Ronaldo er nær en overgang til Juventus.

Men nå har Real Madrid-presidenten, Florentino Pérez, bestemt seg for å øke prisen fra om lag 1 milliard til 1,5 milliarder kroner, hevder italienske La Stampa.

Årsaken sies å være at Pérez er misfornøyd med hvordan Ronaldo og hans agent Jorge Mendes har håndtert overgangssaken.

Manchester United prøvde på sin side å kuppe Ronaldo-overgangen, men ble fortalt at Juventus hadde kommet så langt i forhandlingene at det ikke var sjanse, skriver Independent.

Den italienske overgangsguruen Gianluca Di Marzio melder at Fiorentina har lagt inn et bud på 120 millioner kroner på Genk-spiller Sander Berge. Summen kan stige til 150 millioner kroner ut fra ulike bonuser. Nordmannen har tidligere blitt koblet til blant andre Sevilla.

PSG skal være villig til å betale mer enn 1 milliard kroner for å sikre seg signaturen til Chelseas midtbanemotor N'Golo Kanté, melder Goal.

Dimitri Payet herjet da han spilte for West Ham. Nå ønsker London-klubben å hente Marseille-stjernen tilbake til Premier League, men bare om han firer på lønnskravene. Det skriver Mirror.

Arsenal er i samtaler med Sevilla om den franske VM-spilleren Steven N'Zonzi, ifølge Sky Sports.

Wilfried Zaha er en ettertraktet mann. Nå skal driblefanten ha avslått et kontraktsforslag fra Crystal Palace. Tottenham, Everton og Borussia Dortmund er interesserte, hevder The Sun.

Paco Alcácer har ikke fått ting til å stemme i Barcelona. Nå ønsker Everton å gi ham en sjanse i Premier League, melder Sport.

José Mourinho har snekret sammen en liste på åtte midtstoppere som kan være aktuelle for Manchester United. Ifølge Express er de fleste av dem så dyre at portugiseren er nødt til å sette ny overgangsrekord dersom noen av dem skal havne på Old Trafford.

Jack Wilshere har fullført den medisinske testen i West Ham, og kommer til å signere innen kort tid. Det skriver The Times.

Nyopprykkede Wolverhampton har ambisjoner. Nå har de lagt inn et bud på 160 millioner kroner for Manchester City-profil Oleksandr Zinchenko, melder Sky Sports.