Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere denne uken kunne Molde bekrefte overfor TV 2 at Manchester United er en av flere europeiske storklubber som er interesserte i deres nye stjerneskudd.

– Det er mange klubber som er interesserte i Braut Håland, blant annet Manchester United, sa sportssjef i Molde, Øystein Neerland, da.

Fredag kveld melder Eurosport at også Juventus er interessert i 17-åringen. I følge nettstedet vil «Den gamle dame» være på plass i rosenes by for å se stortalentet i aksjon mot Vålerenga på søndag.

Manchester United vil også studere Molde-spissen på nytt.

Overfor TV 2 vil imidlertid ikke Neerland bekrefte Juventus-interessen.

– Det ligger ingenting konkret på bordet, hverken fra Juventus eller noen andre. Vi har ikke mottatt bud fra noen klubber på lang tid i denne sammenhengen, sier Neerland til TV 2.

Sportssjefen vil heller ikke konstatere hvorvidt den italienske storklubben, som for tiden er sterk koblet til Cristiano Ronaldo, vil være å finne på Aker stadion i helgen.

– Det er alltid speidere på plass for å følge våre spillere, men jeg kan ikke fastslå at nettopp Juventus kommer på besøk akkurat denne gangen.

Braut Håland reiser til Irland på tirsdag for å spille Europaliga-kamp med Molde, før han knytter seg til G19-landslaget som reiser til EM i Finland på fredag.

TV 2 har forsøkt å komme i kontakt med hans far og agent, Alf-Inge Håland, men han er på ferie frem til Norge spiller sin første EM-kamp mot Portugal, mandag 16. juli.

I vinter la Juventus inn et bud på 17-åringen, men både Molde og spilleren takket nei.

– Vi har veldig god dialog med Erling og med pappa Alf-Inge som er rådgiver. Sammen ble vi enige om at det beste for gutten nå er å spille i Molde, i hvert fall fram til sommeren. Sånn sett kan du si at vi takket nei til tilbudet i fellesskap, sa Molde-trener Ole Gunnar Solskjær i vinter til Romsdals Budstikke.