PÅ FLYTTEFOT? Ronaldo, her etter VM-exiten med Portugal, kan nå være på vei bort fra Madrid.
PÅ FLYTTEFOT? Ronaldo, her etter VM-exiten med Portugal, kan nå være på vei bort fra Madrid. Foto: Vasily Maximov

Spansk avis: Ronaldo enig med Juventus

Etter at Real Madrid og Cristiano Ronaldos representanter møttes til hastemøte onsdag kveld, skal partene være enige om betingelsene for et salg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Hvis dette skjer, vil det bare være et nytt stadium og en ny utfordring i hans strålende karrière, sier Ronaldos agent, Jorge Mendes, til avisen Récord.

Dersom Ronaldo skulle forlatt Real Madrid, vil han være evig takknemlig overfor alle i klubben, fortsetter superagenten.

Ifølge AS er Ronaldo og Juventus allerede enige om de personlige betingelsene, og Torino-klubben vil betale Ronaldo en årslønn på 30 millioner euro, som tilsvarer rundt 300 millioner kroner.

Det eneste som gjenstår for å fullføre overgangen, er at klubbene blir enige om vilkårene for overgangssummen, skriver avisen videre, og hevder at Juventus jobber for å fullføre overgangen så fort som mulig.

Hastemøte
​Den spanske avisen Marca skriver at onsdagens møte mellom Real Madrid og Ronaldos representanter førte til enighet om betingelsene for Ronaldos avskjed med hovedstadsklubben.

I går kunne Marca melde at fotballstormaktens president, Florentino Perez, kalte inn til hastemøte for å avgjøre Ronaldos fremtid.

På møtet skal Real-presidenten og hans høyre hånd, Jose Angel Sanchez, ha møtt Ronaldos agent Jorge Mendes.

Fireårskontrakt
​Der skal Mendes ha fått beskjed om at Reals nummer sju får tillatelse til å forlate klubben dersom det kommer et bud på 100 millioner euro, som tilsvarer rundt én milliard norske kroner.

Det skal Juventus være villige til å betale, skal vi tro de spanske avisene, som skriver at Ronaldo har rettet øynene mot Juventus, hvor han vil spille de neste fire årene.