KAN FORLATE JUVENTUS: Gonzalo Higuain skal ha fått klarsignal til å forlate den regjerende Serie A-mesteren.
KAN FORLATE JUVENTUS: Gonzalo Higuain skal ha fått klarsignal til å forlate den regjerende Serie A-mesteren. Foto: Benjamin Cremel

Fotballryktene: – Sendes til Premier League i byttehandel

Mens nok en klubb kaster seg inn i kampen om Anthony Martial. Få dagens rykter her!

Football Italia siterer Gazzetta dello Sport som skriver at en byttehandel mellom Juventus og Chelsea for Gonzalo Higuain og Álvaro Morata kan skje. Begge parter skal være interessert, men forbeholdet er at Maurizio Sarri blir Chelsea-manager. Han var Higuains trenere i Napoli og skal være lysten på en gjenforening. Det samme skal Juventus være med Morata, som har slitt i Chelsea i sin første sesong i Premier League.

Chelsea-fansen venter fremdeles på at Antonio Conte skal fristilles og Sarri bli deres nye manager. The Sun melder at det kan skje på mandag, og at Russlands Aleksandr Golovin blir en av sommerens signeringer.

Daily Star hevder at også Bayern München har kastet seg inn i kampen om Manchester Uniteds Anthony Martial.

Daily Star skriver også at Liverpool kan komme til å rette fokus mot Julian Brandt etter at avtalen med Nabil Fekir ikke ble noe av.

Ifølge Mirror ønsker nyopprykkede Wolverhampton å hente Colombias VM-profil Juan Quintero. Det samme gjør angivelig Real Madrid og Tottenham.

Manchester United følger tett med på Mario Mandzukic, skriver Express.

Mirror skriver at Southampton slår West Ham i kampen om den brasilianske Barcelona-forsvarsspilleren Marlon. Det snakkes om en overgangssum på 100 millioner kroner.

Goal.com melder at PSV skal være villige til å selge den meksikanske VM-spilleren Hirving Lozano. Barcelona, Juventus, Arsenal og Everton er blant klubbene som er interesserte.

Det ser ut til å bli en tøff kamp om Nice-spiss Alassane Pléa. Både West Ham og Fulham er på jakt etter den 25-årige Nice-spilleren som trolig kommer til å koste 250 millioner kroner, skriver The Sun. The Shields Gazette skriver at Newcastle også monitorerer Pléa.

Telegraph skriver at Newcastle også vurderer å hente Crystal Palace-kant Andros Townsend dersom Matt Richie blir solgt.