KOBLES TIL CHAMPIONSHIP: Ørjan Håskjold Nyland kobles med en overgang til Birmingham.
KOBLES TIL CHAMPIONSHIP: Ørjan Håskjold Nyland kobles med en overgang til Birmingham. Foto: Pedersen, Terje

– Nyland kobles til England

Ettertraktede Alisson kan ende opp i Premier League, mens Liverpool vurderer et gigantbud på Marco Asensio.

Alisson har vært ønsket av både Liverpool og Real Madrid.

Nå er Chelsea nær å slå Champions League-finalelagene i kampen om Brasils førstekeeper.

Vinner London-laget kampen om stjernekeeperens signatur, må de ut med i overkant av 600 millioner kroner, hevder Marca, gjengitt av Metro.

Liverpool har fortsatt Coutinho-penger i banken. Ifølge Daily Express vurderer Jürgen Klopp å legge inn et bud på svimlende 1,6 milliarder kroner for Marco Asensio.

Real Madrid-stjernen skal heller ikke være fremmed for en overgang til Merseyside, og skal være fristet etter løftene som er gitt av Liverpool. Det melder Marca, ifølge Daily Express.

Ørjan Håskjold Nyland er ønsket av Birmingham, skriver lokalavisen Birmingham Mail.

Ifølge avisen er den tidligere Hødd- og Molde-keeperen et av flere alternativer som vurderes av Championship-klubben.

Jack Wilshere er ferdig i Arsenal. Ifølge Sabah kommer han til å signere for tyrkiske Fenerbahce i starten av neste uke.

Inn dørene på Emirates er Sokratis Papastathopoulos på vei. Han kommer til å signere for Arsenal neste uke, skal en tro Daily Star. Samtidig er avtalen for Sampdoria-spiller Lucas Torreira så godt som ferdigstilt, skriver Telegraph. Uruguayaneren kommer til å koste «The Gunners» 260 millioner kroner.

Manchester United kobles til Inter Milan-stopper Milan Skriniar. Den 23 år gamle slovaken hevder imidlertid hardnakket at han er fornøyd med å bli i den italienske motebyen, ifølge Radio Expres.

Newcastle ønsker å hente Andros Townsend fra Crystal Palace. Alexander Sørloths klubb ønsker imidlertid 300 millioner kroner for 26-åringen, skriver The Times.

Celtic-back Kieran Tierney er en ønsket mann i Fotball-Europa. Nå er 21-åringen lansert som en fremtidig Leighton Baines-erstatter for Everton, hevder Mirror.

Da Matt Ritchie dro til Newcastle, forlot han Premier League til fordel for Championship. Nå kan skotten gjøre det samme igjen, dersom Middlesbrough eller Stoke får ønsket sitt oppfylt. Begge klubbene vurderer å by 150 millioner kroner på spilleren, melder Telegraph.