– Hvorfor er jeg så dum?

Michy Batshuayi (24) tar den komiske feiringen med et smil.

Se episoden i videovinduet øverst!

Det ble ingen stor gruppefinale mellom England og Belgia. Det var Adnan Januzajs kremmerhus som sikret belgisk 1-0-seier og førsteplassen i gruppen.

For mange vil nok likevel kampen huskes for noe helt annet, for mens lagkameratene omkranset Januzaj etter den avgjørende scoringen, tok en jublende Michy Batshuayi opp ballen og forsøkte å dundre den tilbake i nettet.

Det gikk ikke etter planen, for den Chelsea-eide angriperen traff stolpen og han fikk ballen i ansiktet på returen. Den komiske episoden har tatt av på nettet.

Nå har også en pinlig berørt Batshuayi tatt til Twitter.

– Hahaha, jeg visste at jeg var «f****d» i det øyeblikket jeg så varslene mine. Hvorfor er jeg så dum? skriver han, og legger til «shit hurts».

– Fornite-feiringen er så overvurdert, så jeg måtte skape noe nytt, skriver han like etter kampen, skriver han videre.

De belgiske stjernene skal ut mot Japan i åttedelsfinale som storfavoritter, men kan møte Brasil i en eventuell kvartfinale. England har Colombia i første utslagsrunde, og vinneren skal ut mot triumfatoren av Sverige og Sveits.

Batshuayi fikk sjansen i skadefraværet til Romelu Lukaku. Landslagssjef Roberto Martínez venter imidlertid at Lukaku, som sliter ankelen, er tilbake mot Colombia.

Det er usikkert hva som skjer med Batshuayi i sommer etter at han var utlånt til Dortmund i andre halvdel av forrige sesong. Han har slitt med å få spilletid under Antonio Conte, men italienerens fremtid i Chelsea er usikker.