GODE VENNINNER: Cess og Mørk.
GODE VENNINNER: Cess og Mørk. Foto: Faksmilie: Instagram

– Hun steppet opp skikkelig og var der for meg

Nora Mørk har blitt god venninne med komiker Cecilie Steinmann Neess. Nå forteller håndballstjernen at Cess har vært en viktig støttespiller for henne det siste året.

Den observante seer har kanskje lagt merke til at Nora Mørk har fått seg en ny venninne i komiker Cecilie Steinmann Neess, bedre kjent som Cess.

– Vi klikket med en gang i fjor rundt denne tiden, forteller Mørk til TV 2.

Det hele startet med at Cess, som er blodfan av håndballjentene, ålte seg innpå dem ved å møte opp på kamper, underholde dem i forkant av mesterskap og opptre som gjestespeaker på kamper. Det var da hun møtte Nora Mørk.

– Vi er ganske like egentlig og går godt sammen, forteller Norges stjernespiller.

– Hvordan er dere like?

– Vi snakker rett fra levra begge to. Cess er veldig morsom og jeg er glad i å tulle og le. Også har jeg jo veldig bra humor, flirer Mørk spøkefullt.

☀️💃🏽

Et innlegg delt av Nora Mørk (@noramrk_9)


Det har vært et tungt år for håndballstjernen. I høst fikk hun den knusende beskjeden om at private bilder av henne var blitt spredt på nettet. Da startet jakten på å identifisere de som hadde spredt bildene og kreve erstatning. Som om ikke det var nok, røk hun korsbåndet i februar og står i fare for å miste EM i desember.

Nå forteller hun at Steinmann Neess har vært en god støtte i den tunge perioden.

– Det er ingen hemmelighet at det har vært tungt det siste året. Hun har steppet opp skikkelig og vært der for meg. Det har gjort oss enda tettere, ikke nødvendigvis bare humor, sier Mørk.

Hun har akkurat kommet tilbake fra en ferie i Miami sammen med tvillingsøster Thea og nettopp Cess.

– Hva var høydepunktet i Miami?

– Skal jeg fortelle det på TV?, ler Mørk.

– Neida, det var mye bra soling og shopping, det er mest det det går i.