TIL SOUTHAMPTON: Mohamed Elyounoussi.
TIL SOUTHAMPTON: Mohamed Elyounoussi. Foto: Pedersen, Terje

TV 2 erfarer: «Moi»-agent forhandler om kontrakt

Bare en enighet om de personlige betingelsene gjenstår før Mohamed Elyounoussi reiser til England.

Etter det TV 2 erfarer er Elyounoussis agent Ferhat Cifci i forhandlinger med Southampton om spillerens kontrakt.

Dersom agenten kommer til enighet med klubben, reiser «Moi» til medisinsk sjekk enten i kveld eller torsdag.

Tirsdag kveld meldte VG at Premier League-klubben er kommet til enighet om en overgangssum på om lag 190 millioner kroner for Basel-vingen.

I så fall blir vingen tidenes dyreste norske fotballspiller. Inntil videre bærer Tore André Flo den tittelen, etter hans overgang fra Chelsea til Rangers for 165 millioner kroner i 2000.

Basel ønsker ikke å kommentere ryktene, men bekrefter at Elyonoussi er med dem på klubbens treningsleir i Rottach-Egern.

Ifølge Sky Sports er Southampton i ferd med å selge Dusan Tadic, som spiller i posisjonen til «Moi». Sørkystklubben skal være nær en enighet med Ajax om en overgangssum på om lag 180 millioner kroner for serberen.

Journalisten Peter Howard, som jobber i Daily Echo, den lokale avisen i Southampton, tror Elyounoussi kommer til å bli tatt godt imot av supporterne på St. Mary's.

– Jeg vet at «Saints» håper å få avtalen ferdigstilt. Det virker som han skal erstatte Tadic, som er forventet å dra til Ajax i nærmeste fremtid. Fansen er begeistret for potensialet hans, og håper han kan erstatte Tadic, sier Howard til TV 2.