PÅ VEI BORT?: Joshua King kobles til Newcastle.
PÅ VEI BORT?: Joshua King kobles til Newcastle. Foto: Lindsey Parnaby

Fotballryktene: – Joshua King del av byttehandel med Premier League-klubb

Joshua King kan ende opp i Newcastle.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Joshua King kan bli del av en byttehandel mellom Bournemouth og Newcastle, hevder The Sun.

Den engelske tabloidavisen skriver at Newcastles manager Rafael Benitez ønsker seg nordmannen som er verdsatt til rundt 200 millioner kroner av Bournemouth.

Så mye penger skal ikke spanjolen være villig til å betale, og dermed mener The Sun at Matt Ritchie vil bli tilbudt Bournemouth og Eddie Howe i et forsøk å presse prisen ned.

King har tidligere uttalt til TV 2 at han er misfornøyd med rollen han måtte spille for Bournemouth forrige sesong.

Manchester United-angriperen Anthony Martial er nær en overgang til Juventus. Det hevder Mirror på bakgrunn av rapporter fra Italia.

Ifølge rapportene diskuterer franskmannen personlige betingelser med den italienske mesteren, men klubbene skal ennå ikke ha blitt enige om en overgangssum.

Martial har vært koblet til Tottenham denne sommeren, men Manchester United skal foretrekke et salg til utlandet. De skal kreve opp i mot 800 millioner kroner for 22-åringen, melder Mirror.

Real Madrid skal ha blitt tilbudt Chelseas Eden Hazard før Mesterligafinalen i mai, skriver spanske Marca.

Maurizio Sarri er forventet å ankomme London for å signere for Chelsea mandag, skriver Mirror. Den italienske treneren er kjent som en skikkelig arbeidsnarkoman, og ifølge den britiske avisen planlegger Sarri å bo på Chelsea treningsanlegg den første tiden.

West Ham skal kun være villig til å tilby Jack Wilshere en ettårskontrakt på grunn av bekymringer vedrørende 26-åringens fysiske forfatning. Dermed er overgangen i fare, melder The Sun.

Den nybakte Everton-manageren Marco Silva er forventet å gå i gang med et realt ryddesjau de neste ukene. Daily Star skriver at portugiseren vil kvitte seg med Morgan Schneiderlin, Yannick Bolasie, Ashley Williams og Wayne Rooney.