ETTERTRAKTET: Aleksandr Golovin har to målgivende pasninger og én scoring på to kamper for et russisk lag som har imponert på hjemmebane.
ETTERTRAKTET: Aleksandr Golovin har to målgivende pasninger og én scoring på to kamper for et russisk lag som har imponert på hjemmebane. Foto: Mladen Antonov

Fotballryktene: – Vill kamp om VM-fenomenet

Mens Liverpool nærmer seg keeper. Få dagens rykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ser ut til å bli en het kamp om Russlands VM-yndling Aleksandr Golovin. Juventus er ifølge Tuttosport favoritter til å signere 22-åringen, men Arsenal, Chelsea og Barcelona lurer i sivet.

Chelsea-fansen venter på at Mauricio Sarri skal bli presentert som ny manager. Samtidig rapporteres det fra blant andre Football Italia at den tidligere Napoli-treneren kommer til å hente Juventus-forsvarer Daniele Rugani. Det meldes også fra Italia at Chelsea skal være villige til å innfri utkjøpsklausulen til Roma-forsvarer Kostas Manolas.

Express skriver samtidig at Sarri har satt opp en liste med spillere verdt 1,4 milliarder kroner for å ruste opp Chelsea i sommer. Navnene på blokken er Dries Mertens, Elseid Hysaj, Rugani, Matias Vecino, Jean Seri og José Callejon.

Tyske Bild hevder at Chelsea-spiss Álvaro Morata er ønsket av Borussia Dortmund.

Mirror skriver at Liverpool rykker stadig nærmere en overgang for Lazio-keeper Thomas Strakosha.

Tottenham må trolig innse nederlaget. Barcelona-back Jordi Alba ønsker nemlig å bli værende i den katalanske storklubben, skriver Goal.com.

Express henviser til Bild, som hevder at Tottenham er interesserte i Ante Rebic, som scoret i Kroatias 3-0-seier over Argentina. Det snakkes om en prislapp på rundt 250 millioner kroner.

Arsenal er ikke veldig langt unna å sluttføre avtalen med Sampdoria for midtbanespiller Luca Torreira, skriver blant andre Daily Mail.

The Sun skriver at Newcastle og Crystal Palace er i samtaler med Stoke om midtbanespiller Giannelli Imbula.