Ronaldos feiring kan ha vært et stikk til Messi

Cristiano Ronaldo gikk for en «geiteskjegg-feiring» da han ble historisk mot Spania.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se sammendrag av den 3-3-kampen mellom Portugal og Spania i videovinduet!

Cristiano Ronaldo sendte Portugal rett i ledelsen mot Spania på straffespark i den vanvittige kampen i Sotsji fredag. Etter sin karakteristiske feiring ved hjørneflagget, strøk superstjernen hånden over haken.

Daily Mirror og Daily Express er blant mediene som spekulerer i om feiringen skulle symbolisere geiteskjegg - og et aldri så lite stikk til Argentinas Lionel Messi.

– Det er det man tror. Han feiret litt sånn fordi Messi har vært med i en film med Goat – «Greatest of all time», sier TV 2s fotballkommentator Kasper Wikestad.

Blant andre Barcelona har flittig brukt geite-emojien om Messi. Den betyr «Greatest Of All Time», eller historiens største. Tidligere er en emojien også blitt brukt bak navnene til tennisspiller Serena Williams og cricket-spiller James Anderson for å hedre deres unike sportsprestasjoner.

– Jeg anser meg ikke som den beste, jeg er bare enda en spiller. På banen er vi alle like idet kampen blåses av, sa Messi, som ble avbildet med flere geiter, til magasinet Paper før VM-sluttspillet om statusen som «GOAT».

Ronaldo ble historisk som den første spilleren til å score mål i åtte strake mesterskap da han sikkert satte inn 1-0 mot Spania.

– Han har aldri lagt skjul på at han vil være best, og han ønsker å ta mye av æren selv. Han jubler høyere for egne mål enn andres. Mange har et problem med akkurat det. Sånt skaper reaksjoner. Han er kompleks. Han viser mange gode sider, og så blir han tatt i skattesnusk på den andre siden. Han er et komplekst menneske og fotballspiller, sier Kasper Wikestad.

Lionel Messi og Argentina åpner VM mot Island lørdag ettermiddag.

– Det har alltid vært kniving mellom Messi og Ronaldo, så da scorer kanskje Messi fire mål i dag, sier Wikestad på TV 2 Nyhetskanalen.